Workshop on Writing and Publishing

Ruang Seminar Gedung G, Fakultas Ekonomi dan Bisnis

Instructor: Professor Barbara J. Meyer (Faculty of Science, Medicine and Health, University of Wollongong, Australia)

Workshop Book Chapter Writing

Ruang Sidang LPPI, Gedung Induk Siti Walidah lt. 5

Instructor: Assoc. Prof. Dr. Mohd. Hairy Ibrahim (Universiti Pendidikan Sultan Idris, Perak, Malaysia)

Workshop Collaborative Writing with Subversion System

Ruang Sidang LPPI, Gedung Induk Siti Walidah lt. 5

Instructor: Assoc. Prof. Dr. Mohammad Sukri Mustapa (Faculty of Mechanical and Manufacturing Engineering, Universiti Tun Hussein Onn, Malaysia)

Workshop Pemahaman Plagiarisme dan Turnitin

Ruang Sidang LPPI, Gedung Induk Siti Walidah lt. 5

Instructor: Jumadi, S.Si., M.Sc., Ph.D. (Fakultas Geografi, Editor Jurnal "Forum Geografi" Universitas Muhammadiyah Surakarta)

Workshop & Asistensi Jurnal Terakreditasi Tahun 2019

The Sunan Hotel The Sunan Hotel, Jl. A. Yani No. 40, Kerten, Laweyan, Surakarta, Jawa Tengah, Indonesia

Dalam rangka meningkatkan jumlah jurnal ilmiah nasional terakreditasi, Direktorat Pengelolaan Kekayaan Intelektual, Direktorat Jenderal Penguatan Riset dan Pengembangan bekerja sama […]

Workshop Editorial Jurnal

Ruang Sidang LPPI, Gedung Induk Siti Walidah lt. 5

Instructor: Prof. Istadi (Editor-in-Chief BCREC UINDIP)